THE COMP​​​​A​​NY FELLOWS

BOOST JE BEDRIJF NAAR VERSIE 2.0

BEL ONS MAIL ONS

HOE WIJ HELPEN

WIJ OPTIMALISEREN JE BEDRIJF en dat gaat over meer dan geld. Je wilt als ondernemer niet alleen een bedrijf dat lekker wat oplevert, maar ook plezier in het werk... voor zowel jou als je medewerkers. Loopt het even niet zoals je wilt? Lekt de energie aan alle kanten weg? Gaat het wel goed, maar wil je een volgende stap maken? 

WIJ SNAPPEN JE ONRUST en de complexiteit van de keuzes waar je voor staat. Elke keuze gaat gepaard met verandering, zowel voor jou als je organisatie. Laten wij nou net alles afweten van het veranderen en optimaliseren van bedrijven. 

WAT WIJ VOOR JE DOEN? Wij gaan op zoek naar de zwakke plekken en kansen in je organisatie. Waar loopt het niet lekker, waar lekt "het" weg en hoe kun je dat verbeteren? Kortom, aan de slag met de 2.0 versie van je bedrijf. Wij kijken bij een optimalisatie zowel naar de formele als informele aspecten van je bedrijf. Van de structuur en cultuur tot aan de uitstraling en ​financiën. 

CONTACT

4 SIMPELE STAPPEN

#1 INTAKE
Tijdens de intake vragen wij je het hemd van je lijf. Over je organisatie, klanten, processen, strategie, visie, wensen, positionering etc. Daarbij kijken we expliciet waar je onrust zit. Waar, wat jou betreft, updates nodig zijn om naar de 2.0 versie te komen. 

#2 VAN 1.0 NAAR 2.0
Na de intake gaan wij, samen met jou en je mensen, door de organisatie, op zoek naar de zwakke plekken, verbeteringen en kansen. Dat doen we snel, grondig en pragmatisch. We zijn geen zachte heelmeesters, maar zorgen wel dat iedereen onze aanpak waardeert.

#3 HET 2.0 PLAN Met een duidelijk Plan van Aanpak, zorgen we ervoor dat je als ondernemer weer vol door kunt. Je krijgt heel concreet advies, niet alleen WAT er anders kan, maar ook HOE je dat voor elkaar krijgt, inclusief de IMPLEMENTATIESTAPPEN. We garanderen daarbij dat je geen "dat wist ik zelf ook wel" gevoel ervaart. 

#4 VERVOLG?
Vind je het prettig om bepaalde vraagstukken verder uit te diepen, periodiek met ons te sparren, heb je behoefte aan coaching of wil je ons als Raad van Advies aanstellen? Laten we het daar dan eens over hebben. 

CONTACT

RESULTAAT?

NOU EN OF! Wij zorgen voor heldere inzichten in de belangrijkste kansen en zetten ze om in concrete ACTIES . Daarbij zijn we behoorlijk pragmatisch. We garanderen dat jij en je mensen elke dag net wat lekkerder wakker worden en proactiever aan de slag gaan. Het uiteindelijke resultaat van een 2.0 optimalisatie? WAARDECREATIE voor jou, je medewerkers en je klanten. 

EVEN OVER ONS...

WIJ (Rick en Raymond) zijn zelf ondernemers met  veel ervaring en meerdere bedrijven. Die ervaring zetten we al behoorlijk wat jaartjes in om ook andere ondernemers te begeleiden. Van de bouw tot aan de zorg en van marketingbureaus tot aan IT, retail en offshore bedrijven. We hebben al MEER DAN 100 ondernemers en bedrijven  naar hun 2.0 versie gebracht.  

We begrijpen de uitdagingen en risico's die zich voordoen en hebben de kennis en expertise om je snel en gestructureerd te begeleiden naar een bedrijf waar je (weer) trots op bent en waar iedereen proactief aan de slag is. Ons team bestaat naast RICK en RAYMOND uit een netwerk van deskundige specialisten die we inschakelen voor verschillende vraagstukken.

CONTACT

ONZE KENMERKEN

KOFFIE?​ 

Ben je benieuwd of we ook resultaten gaan behalen voor jou en je organisatie? Wij weten het zeker en lichten dit graag toe. Het kost je een uurtje, maar dan ben je gelijk behoorlijk wat wijzer! Stuur een mail naar noworries @thecompanyfellows.nl  of vul onderstaand formulier in. 

Bedankt, je berciht is verzonden. We komen snel bij je terug!
Helaas er ging iets mis... Heb je wel alle velden ingevuld?